SMScredit atsiliepimas

smscredit.lt

SMScredit.lt – puiki išeitis, kuomet pritrūksta pinigų. Čia suteikiamos greitos paskolos nedidelėms sumoms. Pirmasis kreditas suteikiamas nemokamai, o skolintis galima nuo 50 iki 750 Eur. Pinigų staiga prireikia įvairiems dalykams, didžioji dalis jų – nenumatyti. Turint pastovias pajamas, pasiskolinus pinigų, galite juos grąžinti per artimiausias 30 dienų. Čia nereikalingas užstatas, o paskolos gavimo sąlygos gana paprastos todėl tai suteikia galimybę skolintis daugeliui žmonių. Sukantiems galvą „kur gauti pirmą paskolą nemokamai?“, ai puikus pasirinkimas. Ši kompanija teikia gana siauras paskolų galimybes, todėl prireikus paskolos būstui ar vartojimo paskolos, čia jos negausite, visgi gauti greitąją paskola čia nėra sudėtinga, turbūt dėl to, ši bendrovė yra gana populiari ir gerai žinoma.

Įmonės privalumai:

  • Skolinantis pirmą kartą – nėra jokių palūkanų, tačiau pirma paskola negali būti didesnė nei 300 Eur;
  • Skolintis nesudėtinga, nes skolinimosi sistema gana paprasta, o sąlygos nėra griežtos;
  • Galima pratęsti paskolos grąžinimo terminą;
  • Kreditai suteikiami asmenims sulaukusiems 18 metų;
  • Paskolą galima gauti ir neturint darbo, svarbiausia skolinimosi metu, neturėti kitų įsiskolinimų;
  • Paskolos grąžinimo terminas nuo 14 iki 30 dienų, už papildomą mokestį šį terminą galima pratęsti.

Įmonės trūkumai:

  • Paskolos gana nedidelės, didžiausia išduodama suma 750 Eur;
  • Pirma paskola negali būti didesnė nei 300 Eur;
  • Nors paskolos suteikiamos gana paprastai ir tai naudinga besiskolinantiems, visgi, tuo dažnai naudojasi jauni žmonės arba asmenys neturintys darbo bei pajamų.

Kaip gauti paskolą? Paskolą gauti gana paprasta. Trys paprasti žingsniai: Registracija -> Paraiškos pateikimas -> Pinigai banko sąskaitoje! Viskas vyksta nuotoliniu būdu. Paskolos internetu yra vienas populiariausių paskolų ėmimo būdų. Įprastai, skolinama suma yra nuo 300 iki 750 Eur, tačiau skolinantis pirmą kartą, suma negali viršyti 300 Eur, tokia yra kredito bendrovės sąlyga. Kreditą grąžinant laiku, antrą kartą galima skolintis iki 450 Eur, o trečią kartą iki 600 Eur. Norint gauti didesnę sumą, ją galima gauti tik praėjus 7 dienoms po paskolos grąžinimo. Pasinaudojant šiais patarimais, paskolą gauti bus labai paprasta:

  • Pirmiausia reikia apsilankyti internetiniame paskolų bendrovės puslapyje www.smscredit.lt;
  • Pasirinkite „Kredito skaičiuoklę“ ir joje nustatykite norimą gauti pinigų sumą bei paskolos laikotarpį;
  • Spauskite „Gauti“;
  • Toliau reikia užpildyti registracijos formą ir pateikti visą reikiamą informaciją tokią kaip telefono numeris, asmens kodas bei el. pašto adresas;
  • Kaip ir daugelyje kitų kredito bendrovių, prašoma iš turimos banko sąskaitos pervesti 0.01 Eur;
  • Atlikus šiuos veiksmus telieka laukti patvirtinimo.

Paskambinus telefonu +370 700 73470, taip pat galima gauti paskolą, visgi tam reikalinga išankstinė registracija paskolos davėjo tinklapyje ir mobilusis telefonas.Be to, jei neturite pastovių pajamų ar darbo, gauti paskolą vis tiek galima. Svarbiausia gera kredito istorija. Jei istorija gera greičiausiai, be didelių sunkumų pavyks gauti paskolą. Taip pat, svarbu paminėti ir tai, kad vienu metu negalima turėti kelių paskolų iš šios įmonės.

Verta žinoti ir tai, jog jei jūsų banko sąskaita yra tame pačiame banke kaip ir SMScredit, pinigus gausite greičiau. Įmonė sąskaitas turi šiuose bankuose: Swedbank, SEB, Šiaulių banke, DNB, Danske, Citadele ir Medicinos banke.

Kredito grąžinimas. Paskolos gavėjas turi teisę pratęsti paskolos grąžinimo terminą 1 mėnesiui. Pasibaigus šiam terminui, gavėjas gali grąžinti paskolą ir sumokėti atitinkamas palūkanas, arba, jei yra poreikis, ta pačia tvarka ir sąlygomis pakartotinai pratęsti grąžinimo terminą. Paskolą galima grąžinti atikus pavedimą bet kuriame Lietuvos banke, taip pat loterijos Perlas terminaluose, „Lietuvos spauda“ kioskuose, Narvesen parduotuvėse, PayPost klientų aptarnavimo skyriuose ir paštuose bei visose prekybos centro Maxima kasose. Vietų daug, todėl tai labai patogu.

Kada suteikiamos SMScredit paskolos?

  • Paskolos suteikiamos Lietuvos piliečiams;
  • Amžius nuo 18 iki 70 metų;
  • Svarbu neturėti uždelstų paskolų arba blogos kredito istorijos kitose finansinėse įmonėse;
  • Skolintis galite bet kuriuo metu, net ir vėlai vakare. Įmonė dirba parastomis dienomis ir savaitgaliais. Klientų vadybininkai dirba nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 8:00 iki 20:00 val., taip pat savaitgaliais nuo 10:00 iki 20:00 val..

Naudojimasis svetaine pakankamai aiškus ir nesudėtingas. Paskolos skaičiuoklę, kuri reikalinga norint gauti paskolą, galima rasti pagrindiniame puslapyje, todėl ilgai klaidžioti nereikia. Ją pasirinkus, iš karto galima pildyti paraišką paskolai gauti. Visgi, pats įmonės pavadinimas šiek tiek klaidinantis, kadangi paskolos suteikiamos internetu, nors pats pavadinimas skelbia, jog tai SMS paskola. Galimybės gauti paskolą tiesiog SMS žinute nėra. Taip pat, ieškant įmonės kontaktų, juos galima rasti ne kontaktų puslapyje, o skyrelyje Apie mus, kai kurie to nežino ir kontaktų paieška gali užtrukti. Visa kita informacija pateikta puslapyje yra pakankamai išsami ir aiški. Nuosekliai paaiškinama kaip gauti kreditą, pateikiamos palūkanos ir nurodomos kitos paskolos gavimo sąlygos. Nors kredito bendrovės suinteresuotos turėti kuo daugiau klientų ir suteikti kuo daugiau paskolų, įdomu tai, jog įmonės tinklapyje yra skilti „Skolinkis atsakingai“, kurioje pateikiami patarimai kuomet tikrai verta skolintis ir kokiais atvejais nevertėtų to daryti. Tai išties naudinga.

Aptarnavimas gana greitas ir malonus. Darbo laikas:

  • Darbo laikas darbo dienomis: 7:00-22:00 val.
  • Darbo laikas šeštadienį: 7:00-22:00 val.
  • Darbo laikas sekmadienis: 7:00-22:00 val.

Kontaktai:

  • Telefonas: 8 700 73470;
  • El. paštas: info@smscredit.lt;
  • Adresas: Raugyklos g. 15, Vilnius;
  • Klientų aptarnavimo adresas: Jonavos g. 254A, Kaunas.

Atsiliepimai. Dažnai skundžiasi tėvai, nes jų vaikai prisiima greitųjų kreditų, kuriuos dažnu atveju tenka grąžinti tėvams. Dažnas susiduria su problema, kad laiku nespėja grąžinti pinigų, todėl prieš skolinantis būtina gerai apskaičiuoti savo skolinimosi galimybes. Jei žinote, kad paskolą grąžinsite greitai ir be didelio vargo, tuomet tai gali būti puiki greitoji pagalba, tačiau jei abejojate dėl savo galimybių, tuomet pabandykite ieškoti kitų būdų. Daugelis piktinasi, kad kreditai dalinami pernelyg lengvai. Visgi, gerų atsiliepimų taip pat nemažai, kai kurie klientai čia skolinasi nuolat, nes jiems čia palankios sąlygos ir greitai galima gauti pinigus. Nors klientai teigia, kad čia aukštos palūkanos ir dideli paskolos pratęsimo mokesčiai, jie kaip didžiulį pliusą įvardija palankia sąlygas skolintis. Šia paskola dažnai naudojasi ir studentai.

Bendrai, tai greitas ir patogus būdas gauti pinigų kai jų labai reikia. Sąlygos čia nėra griežtos, todėl paskolas gali gauti didžioji dalis pretenduojančių. Kaip bebūtų, paskola visuomet yra rizikingas dalykas, todėl prieš skolinantis, reikėtų pagalvoti ir nedaryti skubotų sprendimų, juolab, kad pati įmonė įspėja apie tai, kad skolintis reikia atsakingai. Ši paskolų bendrovė gerai žinoma ir populiari, todėl klientų čia netrūksta, o patogios sąlygos bei ilgos darbo valandos leidžia pasiskolinti net ir vėlai vakare.